BRENTE MANDLER MED BALSAMICO
Brente mandler med balsamicoeddik er en spennende vri på de klassiske julenøttene. Disse mandlene har alt som er godt; søtt, salt og sprøtt!
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter min
Koketid 1 %s t hr 30 minutter min
10 minutter min
Total tid 2 %s t timer
Ingredienser
- 0,5 dl Vellagret Balsamicoeddik fra Modena IGP
- 3 dl mandler
- ½ ts Havsalt fra Camargue
- 1-2 ss fersk rosmarin
Instruksjoner
- Bland mandlene sammen med 0,5 dl vellagret balsamico i en bolle.
- Tilsett 1-2 små ts med Havsalt fra Camargue.
- Kutt en bunt rosmarin til 1-2 ss med oppkuttede urter, bland sammen.
- La mandlene stå og marinere i omtrent 1 time.
- Fordel mandlene jevnt utover et stekebrett med bakepapir.
- Stek på 200 grader i omtrent 10 minutter, vend på mandlene underveis.
- La mandlene hvile i 30 minutter før de knekkes fra hverandre og oppbevares på glass.
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
BRENTE MANDLER MED BALSAMICO
Brente mandler med balsamicoeddik er en spennende vri på de klassiske julenøttene. Disse mandlene har alt som er godt; søtt, salt og sprøtt!
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter min
Koketid 1 %s t hr 30 minutter min
10 minutter min
Total tid 2 %s t timer
Ingredienser
- 0,5 dl Vellagret Balsamicoeddik fra Modena IGP
- 3 dl mandler
- ½ ts Havsalt fra Camargue
- 1-2 ss fersk rosmarin
Instruksjoner
- Bland mandlene sammen med 0,5 dl vellagret balsamico i en bolle.
- Tilsett 1-2 små ts med Havsalt fra Camargue.
- Kutt en bunt rosmarin til 1-2 ss med oppkuttede urter, bland sammen.
- La mandlene stå og marinere i omtrent 1 time.
- Fordel mandlene jevnt utover et stekebrett med bakepapir.
- Stek på 200 grader i omtrent 10 minutter, vend på mandlene underveis.
- La mandlene hvile i 30 minutter før de knekkes fra hverandre og oppbevares på glass.
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!