BRENTE MANDLER MED BALSAMICO

Brente mandler med balsamicoeddik er en spennende vri på de klassiske julenøttene. Disse mandlene har alt som er godt; søtt, salt og sprøtt! 
olivenlunden oppskrifter dessert brente mandler balsamico havsalt
Forberedelsestid 20 minutes
Koketid 1 %s t 30 minutes
10 minutes
Total tid 2 %s t
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Jul, Tilbehør

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Bland mandlene sammen med 0,5 dl vellagret balsamico i en bolle.
  • Tilsett 1-2 små ts med Havsalt fra Camargue.
  • Kutt en bunt rosmarin til 1-2 ss med oppkuttede urter, bland sammen.
  • La mandlene stå og marinere i omtrent 1 time.
  • Fordel mandlene jevnt utover et stekebrett med bakepapir.
  • Stek på 200 grader i omtrent 10 minutter, vend på mandlene underveis.
  • La mandlene hvile i 30 minutter før de knekkes fra hverandre og oppbevares på glass.

Tilberedning
 

  • Bland mandlene sammen med 0,5 dl vellagret balsamico i en bolle.
  • Tilsett 1-2 små ts med Havsalt fra Camargue.
  • Kutt en bunt rosmarin til 1-2 ss med oppkuttede urter, bland sammen.
  • La mandlene stå og marinere i omtrent 1 time.
  • Fordel mandlene jevnt utover et stekebrett med bakepapir.
  • Stek på 200 grader i omtrent 10 minutter, vend på mandlene underveis.
  • La mandlene hvile i 30 minutter før de knekkes fra hverandre og oppbevares på glass.