Min profil

olivenlunden oppskrifter dessert brente mandler balsamico havsalt

BRENTE MANDLER MED BALSAMICO

Brente mandler med balsamicoeddik er en spennende vri på de klassiske julenøttene. Disse mandlene har alt som er godt; søtt, salt og sprøtt! 
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 1 %s t 30 minutter
10 minutter
Total tid 2 %s t
Hva lager du Jul, Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Bland mandlene sammen med 0,5 dl vellagret balsamico i en bolle.
  • Tilsett 1-2 små ts med Havsalt fra Camargue.
  • Kutt en bunt rosmarin til 1-2 ss med oppkuttede urter, bland sammen.
  • La mandlene stå og marinere i omtrent 1 time.
  • Fordel mandlene jevnt utover et stekebrett med bakepapir.
  • Stek på 200 grader i omtrent 10 minutter, vend på mandlene underveis.
  • La mandlene hvile i 30 minutter før de knekkes fra hverandre og oppbevares på glass.
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

olivenlunden oppskrifter dessert brente mandler balsamico havsalt

BRENTE MANDLER MED BALSAMICO

Brente mandler med balsamicoeddik er en spennende vri på de klassiske julenøttene. Disse mandlene har alt som er godt; søtt, salt og sprøtt! 
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 1 %s t 30 minutter
10 minutter
Total tid 2 %s t
Hva lager du Jul, Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Bland mandlene sammen med 0,5 dl vellagret balsamico i en bolle.
  • Tilsett 1-2 små ts med Havsalt fra Camargue.
  • Kutt en bunt rosmarin til 1-2 ss med oppkuttede urter, bland sammen.
  • La mandlene stå og marinere i omtrent 1 time.
  • Fordel mandlene jevnt utover et stekebrett med bakepapir.
  • Stek på 200 grader i omtrent 10 minutter, vend på mandlene underveis.
  • La mandlene hvile i 30 minutter før de knekkes fra hverandre og oppbevares på glass.
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!