BLOMKÅL MED PARMESANKREM OG TRØFFEL

Delikat blomkålrett med smak av parmesan og trøffel. Perfekt til apéritif eller som en liten forrett.
BLOMKÅL MED PARMESANKREM OG TRØFFEL
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 10 minutter
Total tid 30 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Apéritif, Forrett

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Kok blomkålbukettene i kokende vann inntil de er møre og ha dem over i kaldt vann
  • Forvarm ovnen i 180 grader, hvis du ikke har en brenner, bruk grill funksjon i ovnen
  • Bland rømme og Parmesankrem og smak til med Trøffelsalt
  • Varme opp igjen blomkål i ovnen. Bruk en brenner, eller grillfunksjonen i ovnen, for å gi farge
  • Fordel Parmesankrem i hvert glass og ha en blomkålbukett over kremen
  • Dander med flak av Parmesan til pynt
  • Ringle over ½ ts Olivenolje med trøffel og smak til med litt Trøffelsalt og nykvernet Sort Kampot pepper

Merknader

BLOMKÅL MED PARMESANKREM OG TRØFFEL
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Kok blomkålbukettene i kokende vann inntil de er møre og ha dem over i kaldt vann
  • Forvarm ovnen i 180 grader, hvis du ikke har en brenner, bruk grill funksjon i ovnen
  • Bland rømme og Parmesankrem og smak til med Trøffelsalt
  • Varme opp igjen blomkål i ovnen. Bruk en brenner, eller grillfunksjonen i ovnen, for å gi farge
  • Fordel Parmesankrem i hvert glass og ha en blomkålbukett over kremen
  • Dander med flak av Parmesan til pynt
  • Ringle over ½ ts Olivenolje med trøffel og smak til med litt Trøffelsalt og nykvernet Sort Kampot pepper

Merknader

BLOMKÅL MED PARMESANKREM OG TRØFFEL
Olivier Pean
Loading...