Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

BLOMKÅL MED PARMESANKREM OG TRØFFEL

Delikat blomkålrett med smak av parmesan og trøffel. Perfekt til apéritif eller som en liten forrett.

Koketid Under 30 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Apéritif, Forrett
Enkel
4

Porsjoner

Delikat blomkålrett med smak av parmesan og trøffel. Perfekt til apéritif eller som en liten forrett.

4 Blomkålbuketter
2 ss rømme
2 ts Parmesankrem
2 ts Olivenolje med trøffel
Trøffelsalt
Parmesan vellagret i 26 md
nykvernet Sort Kampot pepper
1. 

Kok blomkålbukettene i kokende vann inntil de er møre og ha dem over i kaldt vann


2. 

Forvarm ovnen i 180 grader, hvis du ikke har en brenner, bruk grill funksjon i ovnen


3. 

Bland rømme og Parmesankrem og smak til med Trøffelsalt


4. 

Varme opp igjen blomkål i ovnen. Bruk en brenner, eller grillfunksjonen i ovnen, for å gi farge


5. 

Fordel Parmesankrem i hvert glass og ha en blomkålbukett over kremen


6. 

Dander med flak av Parmesan til pynt


7. 

Ringle over ½ ts Olivenolje med trøffel og smak til med litt Trøffelsalt og nykvernet Sort Kampot pepper


Tilberedning

1. 

Kok blomkålbukettene i kokende vann inntil de er møre og ha dem over i kaldt vann


2. 

Forvarm ovnen i 180 grader, hvis du ikke har en brenner, bruk grill funksjon i ovnen


3. 

Bland rømme og Parmesankrem og smak til med Trøffelsalt


4. 

Varme opp igjen blomkål i ovnen. Bruk en brenner, eller grillfunksjonen i ovnen, for å gi farge


5. 

Fordel Parmesankrem i hvert glass og ha en blomkålbukett over kremen


6. 

Dander med flak av Parmesan til pynt


7. 

Ringle over ½ ts Olivenolje med trøffel og smak til med litt Trøffelsalt og nykvernet Sort Kampot pepper


Ingridienser

4 Blomkålbuketter
2 ss rømme
2 ts Parmesankrem
2 ts Olivenolje med trøffel
Trøffelsalt
Parmesan vellagret i 26 md
nykvernet Sort Kampot pepper

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter