Delikat blomkålrett med smak av parmesan og trøffel. Perfekt til apéritif eller som en liten forrett.
Delikat blomkålrett med smak av parmesan og trøffel. Perfekt til apéritif eller som en liten forrett.
Blomkålbuketter
rømme
Parmesankrem
Olivenolje med trøffel
Trøffelsalt
Parmesan vellagret i 26 md
nykvernet Sort Kampot pepper
Kok blomkålbukettene i kokende vann inntil de er møre og ha dem over i kaldt vann
Forvarm ovnen i 180 grader, hvis du ikke har en brenner, bruk grill funksjon i ovnen
Bland rømme og Parmesankrem og smak til med Trøffelsalt
Varme opp igjen blomkål i ovnen. Bruk en brenner, eller grillfunksjonen i ovnen, for å gi farge
Fordel Parmesankrem i hvert glass og ha en blomkålbukett over kremen
Dander med flak av Parmesan til pynt
Ringle over ½ ts Olivenolje med trøffel og smak til med litt Trøffelsalt og nykvernet Sort Kampot pepper
Tilberedning
Kok blomkålbukettene i kokende vann inntil de er møre og ha dem over i kaldt vann
Forvarm ovnen i 180 grader, hvis du ikke har en brenner, bruk grill funksjon i ovnen
Bland rømme og Parmesankrem og smak til med Trøffelsalt
Varme opp igjen blomkål i ovnen. Bruk en brenner, eller grillfunksjonen i ovnen, for å gi farge
Fordel Parmesankrem i hvert glass og ha en blomkålbukett over kremen
Dander med flak av Parmesan til pynt
Ringle over ½ ts Olivenolje med trøffel og smak til med litt Trøffelsalt og nykvernet Sort Kampot pepper
ingredienser
Blomkålbuketter
rømme
Parmesankrem
Olivenolje med trøffel
Trøffelsalt
Parmesan vellagret i 26 md
nykvernet Sort Kampot pepper
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: