Disse saftige blåbærmuffinsene har en myk og fruktig kjerne av friske blåbær. Kombinasjonen av balsamico og blåbær er helt nydelig! Perfekt å servere til kaffegjestene, på kakebordet i en bursdag eller som en overraskelse i matpakken!
Disse saftige blåbærmuffinsene har en myk og fruktig kjerne av friske blåbær. Kombinasjonen av balsamico og blåbær er helt nydelig! Perfekt å servere til kaffegjestene, på kakebordet i en bursdag eller som en overraskelse i matpakken!
havregryn
melk
hvetemel
bakepulver
Havsalt fra Camargue
sukker
blåbær
egg
Hverdagsolje*
Hvit balsamico**
Forvarm ovnen til 180 grader
Bland sammen havregryn, melk og Olivenolje. Sett til side i 10 minutter
Bland sammen mel, bakepulver, Havsalt fra Camargue, sukker og blåbær i en bolle
Pisk egget sammen med havregrynblandingen
Tilsett deretter melblandingen, til slutt Hvit balsamico, og rør forsiktig sammen og ikke for mye
Fyll røren i smurte muffinsformer
Stek midt ovnen i ca. 15-20 minutter
Tilberedning
Forvarm ovnen til 180 grader
Bland sammen havregryn, melk og Olivenolje. Sett til side i 10 minutter
Bland sammen mel, bakepulver, Havsalt fra Camargue, sukker og blåbær i en bolle
Pisk egget sammen med havregrynblandingen
Tilsett deretter melblandingen, til slutt Hvit balsamico, og rør forsiktig sammen og ikke for mye
Fyll røren i smurte muffinsformer
Stek midt ovnen i ca. 15-20 minutter
ingredienser
havregryn
melk
hvetemel
bakepulver
Havsalt fra Camargue
sukker
blåbær
egg
Hverdagsolje*
Hvit balsamico**