Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

BLÅBÆRMUFFINS

Disse saftige blåbærmuffinsene har en myk og fruktig kjerne av friske blåbær. Kombinasjonen av balsamico og blåbær er helt nydelig! Perfekt å servere til kaffegjestene, på kakebordet i en bursdag eller som en overraskelse i matpakken!

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Bakst
Enkel
4

Porsjoner

Disse saftige blåbærmuffinsene har en myk og fruktig kjerne av friske blåbær. Kombinasjonen av balsamico og blåbær er helt nydelig! Perfekt å servere til kaffegjestene, på kakebordet i en bursdag eller som en overraskelse i matpakken!

60 g

havregryn

3 dl

melk

250 g

hvetemel

3 ts

bakepulver

0.5 ts

Havsalt fra Camargue

90 g

sukker

100 g

blåbær

1 stk

egg

6 ss

Hverdagsolje*

3 ss

Hvit balsamico**

1. 

Forvarm ovnen til 180 grader


2. 

Bland sammen havregryn, melk og Olivenolje. Sett til side i 10 minutter


3. 

Bland sammen mel, bakepulver, Havsalt fra Camargue, sukker og blåbær i en bolle


4. 

Pisk egget sammen med havregrynblandingen


5. 

Tilsett deretter melblandingen, til slutt Hvit balsamico, og rør forsiktig sammen og ikke for mye


6. 

Fyll røren i smurte muffinsformer


7. 

Stek midt ovnen i ca. 15-20 minutter


Tilberedning

1. 

Forvarm ovnen til 180 grader


2. 

Bland sammen havregryn, melk og Olivenolje. Sett til side i 10 minutter


3. 

Bland sammen mel, bakepulver, Havsalt fra Camargue, sukker og blåbær i en bolle


4. 

Pisk egget sammen med havregrynblandingen


5. 

Tilsett deretter melblandingen, til slutt Hvit balsamico, og rør forsiktig sammen og ikke for mye


6. 

Fyll røren i smurte muffinsformer


7. 

Stek midt ovnen i ca. 15-20 minutter


ingredienser

60 g

havregryn

3 dl

melk

250 g

hvetemel

3 ts

bakepulver

0.5 ts

Havsalt fra Camargue

90 g

sukker

100 g

blåbær

1 stk

egg

6 ss

Hverdagsolje*

3 ss

Hvit balsamico**

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter