BLÅBÆR OG SOLBÆR MUFFINS MED HAVREGRYN

En saftig og sunnere vri på muffins som passer utmerket til kaffen, men like god alene
Blabaermuffins
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 20 minutter
Porsjoner 4 Porsjoner
Hva lager du Bakst

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Bland sammen havregryn, melk og Olivenolje. Sett til side i 10 minutter
  • Blandsammen mel, bakepulver, Havsalt fra Camargue, sukker, solbær, og blåbær i en bolle
  • Pisk egget sammen med havregrynblandingen
  • Tilsett deretter melblandingen, til slutt Balsamico, og rør sammen forsiktig og ikke for mye.
  • Fyll røren i smurte muffinsformer
  • Stek midt ovnen i ca 15-20 minutter

Ingredienser

Ingredienser
  

*Hverdagsolje kan erstattes med Olivenolje med sitron

**Balsamico med solbær kan erstattes med Hvit balsamico eller Vellagret balsamicoeddik fra Modena

    Tilberedning
     

    • Forvarm ovnen til 180 grader
    • Bland sammen havregryn, melk og Olivenolje. Sett til side i 10 minutter
    • Blandsammen mel, bakepulver, Havsalt fra Camargue, sukker, solbær, og blåbær i en bolle
    • Pisk egget sammen med havregrynblandingen
    • Tilsett deretter melblandingen, til slutt Balsamico, og rør sammen forsiktig og ikke for mye.
    • Fyll røren i smurte muffinsformer
    • Stek midt ovnen i ca 15-20 minutter
    Loading...