Bakt camembert med fiken, honning og valnøtter: en uimotståelig kombinasjon av søtt, salt og sprøtt! Ideell til en aperitiff eller som en gourmetrett til til sene høstkvelder.
Bakt camembert med fiken, honning og valnøtter: en uimotståelig kombinasjon av søtt, salt og sprøtt! Ideell til en aperitiff eller som en gourmetrett til til sene høstkvelder.
camembert
fiken
blomsterhonning
valnøtter
fersk timian
Forvarm ovnen til 180 °C.
Fjern emballasjen av camemberten og plasser den på et bakepapir.
Bruk en kniv til å lage et rutenett på camemberten.
Legg fiken skåret i 4, valnøttkjernene og honning over camemberten.
Plasser midt i ovnen, stek i ca. 15-20 minutter.
Ha over litt fersk timian og server med ristet brød og grønn salat med fikenbalsamico-vinaigrette. Bon appétit!
Tilberedning
Forvarm ovnen til 180 °C.
Fjern emballasjen av camemberten og plasser den på et bakepapir.
Bruk en kniv til å lage et rutenett på camemberten.
Legg fiken skåret i 4, valnøttkjernene og honning over camemberten.
Plasser midt i ovnen, stek i ca. 15-20 minutter.
Ha over litt fersk timian og server med ristet brød og grønn salat med fikenbalsamico-vinaigrette. Bon appétit!
ingredienser
camembert
fiken
blomsterhonning
valnøtter
fersk timian