LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

BAKT CAMEMBERT MED FIKEN, HONNING OG VALNØTTER

Bakt camembert med fiken, honning og valnøtter: en uimotståelig kombinasjon av søtt, salt og sprøtt! Ideell til en aperitiff eller som en gourmetrett til til sene høstkvelder.

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Apéritif, Dessert, Forrett
Enkel
4

Porsjoner

Bakt camembert med fiken, honning og valnøtter: en uimotståelig kombinasjon av søtt, salt og sprøtt! Ideell til en aperitiff eller som en gourmetrett til til sene høstkvelder.

1 hel

camembert

5

fiken

1 ss

blomsterhonning

8

valnøtter

fersk timian

1. 

Forvarm ovnen til 180 °C.


2. 

Fjern emballasjen av camemberten og plasser den på et bakepapir.


3. 

Bruk en kniv til å lage et rutenett på camemberten.


4. 

Legg fiken skåret i 4, valnøttkjernene og honning over camemberten.


5. 

Plasser midt i ovnen, stek i ca. 15-20 minutter.


6. 

Ha over litt fersk timian og server med ristet brød og grønn salat med fikenbalsamico-vinaigrette. Bon appétit!


Tilberedning

1. 

Forvarm ovnen til 180 °C.


2. 

Fjern emballasjen av camemberten og plasser den på et bakepapir.


3. 

Bruk en kniv til å lage et rutenett på camemberten.


4. 

Legg fiken skåret i 4, valnøttkjernene og honning over camemberten.


5. 

Plasser midt i ovnen, stek i ca. 15-20 minutter.


6. 

Ha over litt fersk timian og server med ristet brød og grønn salat med fikenbalsamico-vinaigrette. Bon appétit!


ingredienser

1 hel

camembert

5

fiken

1 ss

blomsterhonning

8

valnøtter

fersk timian

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer