LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

APPELSIN OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST

Frisk, fargerik og full av smak – denne salaten med søte appelsiner, rødbeter og Saba druemost er en hyllest til det beste av vinterens råvarer. Perfekt som forrett, siderett eller en lett lunsj, og garantert en rett som vekker begeistring rundt bordet.

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Jul, Lunsj, Salat, Tilbehør
Enkel
4

Porsjoner

Frisk, fargerik og full av smak – denne salaten med søte appelsiner, rødbeter og Saba druemost er en hyllest til det beste av vinterens råvarer. Perfekt som forrett, siderett eller en lett lunsj, og garantert en rett som vekker begeistring rundt bordet.

2

kokte rødbeter

3

appelsiner, pluss saften fra 1 appelsin

1

liten rødløk

1 ts

spisskummenfrø

1 ss

Saba druemost

2 ss

FIRST Harvest olivenolje eller en annen intens olivenolje

1 ts

sterk sennep

salt

pepper

mynteblader

1. 

Skrell de kokte rødbetene og skjær dem i veldig tynne skiver, gjerne med en mandolin.


2. 

Skrell appelsinene og skjær dem i tynne skiver.


3. 

Finhakk rødløken.


4. 

Dander skivene på en tallerken, annenhver appelsinskive og rødbetskive, med litt overlapp. Dryss rødløk over.


5. 

Knus spisskummenfrøene lett i en morter, og ha de i en bolle sammen med appelsinsaften, Saba druemost, FIRST Harvest olivenolje, sennep, salt og pepper. Visp det hele lett sammen.


6. 

Ringle dressingen over salaten, pynt med mynteblader og server.


Tilberedning

1. 

Skrell de kokte rødbetene og skjær dem i veldig tynne skiver, gjerne med en mandolin.


2. 

Skrell appelsinene og skjær dem i tynne skiver.


3. 

Finhakk rødløken.


4. 

Dander skivene på en tallerken, annenhver appelsinskive og rødbetskive, med litt overlapp. Dryss rødløk over.


5. 

Knus spisskummenfrøene lett i en morter, og ha de i en bolle sammen med appelsinsaften, Saba druemost, FIRST Harvest olivenolje, sennep, salt og pepper. Visp det hele lett sammen.


6. 

Ringle dressingen over salaten, pynt med mynteblader og server.


ingredienser

2

kokte rødbeter

3

appelsiner, pluss saften fra 1 appelsin

1

liten rødløk

1 ts

spisskummenfrø

1 ss

Saba druemost

2 ss

FIRST Harvest olivenolje eller en annen intens olivenolje

1 ts

sterk sennep

salt

pepper

mynteblader

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer