Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

TORSK OG GRØNNSAKER MED OLIVENOLJE MED SITRUS OG SABA

Nydelig torskerett smaksatt med vår Olivenolje med sitrusfrukt og Saba druemost

Koketid Under 30 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Middag
Enkel
4

Porsjoner

Nydelig torskerett smaksatt med vår Olivenolje med sitrusfrukt og Saba druemost

4

torskeskiver, ca 200 g pr stk

0.3

hvitkål

2

gulrøtter

2 never

brekkbønner

8

poteter, medium størrelse

2 ss

Olivenolje med sitrusfrukt

4 ts

Saba druemost

0.3 bunt

bladpersille

sort pepper, nykvernet

Urtesalt til fisk

1. 

Strimle hodekål, del gulrot i staver, grovhakk bladpersillen


2. 

Kok potetene i vann inntil de er møre


3. 

Ha gulrotstavene i vann og kok opp vannet til kokepunktet. Ta kasserollen av varmen. Sil vannet av gulrøttene etter 7-8 minutter. Ha dem over i kaldt vann og sil av vannet igjen. Sett til side


4. 

Forvell brekebønnene i 2 minutter og ha dem så over kaldt vann. Sil så vannet av brekebønnene. Sett til side


5. 

Bland 1 ss Olivenolje med sitrusfrukt med strimlet kål. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet sort pepper


6. 

Varm opp igjen brekkbønner og gulrotstavene i 0,5 dl vann, og bland med 1 ss Olivenolje med sitrusfrukt før servering. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet sort pepper


7. 

Ha fiskeskivene i kokende vann og fjern kjelen fra varmen når vannet har kokt opp igjen


8. 

La fiskeskivene trekke i 10 minutter med lokk


9. 

Dander hver tallerken med hvitkål i midten, ha fiskeskive over og deretter både gulrøtter, brekkbønner og kokte poteter. Dryss over grovhakket bladpersille. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet pepper


10. 

Avslutt med å ringle 1 ts Saba druemost over hver porsjon


Tilberedning

1. 

Strimle hodekål, del gulrot i staver, grovhakk bladpersillen


2. 

Kok potetene i vann inntil de er møre


3. 

Ha gulrotstavene i vann og kok opp vannet til kokepunktet. Ta kasserollen av varmen. Sil vannet av gulrøttene etter 7-8 minutter. Ha dem over i kaldt vann og sil av vannet igjen. Sett til side


4. 

Forvell brekebønnene i 2 minutter og ha dem så over kaldt vann. Sil så vannet av brekebønnene. Sett til side


5. 

Bland 1 ss Olivenolje med sitrusfrukt med strimlet kål. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet sort pepper


6. 

Varm opp igjen brekkbønner og gulrotstavene i 0,5 dl vann, og bland med 1 ss Olivenolje med sitrusfrukt før servering. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet sort pepper


7. 

Ha fiskeskivene i kokende vann og fjern kjelen fra varmen når vannet har kokt opp igjen


8. 

La fiskeskivene trekke i 10 minutter med lokk


9. 

Dander hver tallerken med hvitkål i midten, ha fiskeskive over og deretter både gulrøtter, brekkbønner og kokte poteter. Dryss over grovhakket bladpersille. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet pepper


10. 

Avslutt med å ringle 1 ts Saba druemost over hver porsjon


ingredienser

4

torskeskiver, ca 200 g pr stk

0.3

hvitkål

2

gulrøtter

2 never

brekkbønner

8

poteter, medium størrelse

2 ss

Olivenolje med sitrusfrukt

4 ts

Saba druemost

0.3 bunt

bladpersille

sort pepper, nykvernet

Urtesalt til fisk

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter