Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Nydelige pannekaker, eller «crepes» med Hasselnøttkrem over. Pynt gjerne med noen hakkede nøtter
Portobelloburger med halloumi er nydelig. Ekstra godt blir den med Balsamico med trøffel og karamellisert løk. Det er bare å glede seg!
Her har Julie fra @juliesmatblogg brukt vår Risotto med steinsopp som tilbehør til konfitert andelår – en fantastisk kombinasjon!
Pasta med asparges, pancetta og sitron fra Juliesmatblogg – enkel og velsmakende pastarett for overgangen mellom ferie og hverdag
Aicha sin vri på tomatrisotto. Denne har hun toppet med ovnsstekte tomater.
En verdig avslutting på et godt måltid eller bare for seg selv ved siden av kaffekoppen.
Disse sitron- og pasjonsfruktrutene smaker som sommer! Laget med masse nypresset sitronsaft, frisk pasjonsfrukt og pasjonsfruktbalsamico.
Nydelig fiskerett utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Kan tilberedes i ovnene om du ikke har grill.
Vårkylling med potet- og fennikelgrateng og frisk grønn salat med blodappelsin – utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt vår- og påskemiddag!
Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle Syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!
Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med olivenolje med sitron og pistasjkrem. Prego!
Klassisk, fransk brandade er en nydelig, tradisjonell sydfransk rett med torsk, poteter og olivenolje
Den perfekte høstmatretten, trøffelrisotto med stekt gresskar og salvie. En veldig god smakskombinasjon!
Nydelige kjeks med sjokoladekrem med kakao og hasselnøtt. Nytes sammen med en kopp kaffe eller te.
Cacio e pepe er en pastarett fra det moderne romerske kjøkken. Her har Julie utarbeidet en oppskrift med mild olivenolje og parmesan. Utarbeidet av @juliesmatblogg