Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Julie med @juliesmatblogg har laget denne nydelige vintersalaten med en frisk, søt, fyldig og varm dressing. Spis den alene som en lunsj, eller ha den som middagstilbehør i vinter.
Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en kremet brokkolisalat med søtpotet og tranebær. Denne kan spises alene til lunsj eller som en lett middag, eller være middagstilbehør til høstens viltkjøtt eller fisk.
En smaksopplevelse utenom det vanlige når kveiten får innslag fra tropiske strøk
Denne oppskriften på Baba Ganoush er utviklet @juliesmatblogg og vi anbefaler på det varmeste å prøve denne hjemme. I denne oppskriften får du også mulighet til å lære mer om hvordan milde, balanserte og intense olivenoljer brukes forskjellig i matlaging.
En frisk fisketartar utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt som smårett eller forrett.
En frisk og leskende julepunsj med granateple, kan også lages alkoholfri. Salute!
Basilikum og marinert sitrusfrukt gir en spennende vri på denne klassiske italienske desserten.
Den perfekte høstmatretten, trøffelrisotto med stekt gresskar og salvie. En veldig god smakskombinasjon!
Lett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven – med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.
En rask og smakfull rett som kan serveres som forrett eller som innslag på tapasbordet. Serveres gjerne sammen med ristet brød.