Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Nydelige pannekaker, eller «crepes» med Hasselnøttkrem over. Pynt gjerne med noen hakkede nøtter
Smaksrik og sunn suppe som er perfekt både til lunsj og middag
Sett ett høstlig preg på pannekakene med kantareller og Balsamico med tranebær
En saftig og sunnere vri på muffins som passer utmerket til kaffen, men like god alene
Her har vår kokk laget en nydelig dessert som kombinerer det søte, friske og salte!
Lam er en klassiker – særlig til påske! Her har vi laget en oppskrift på lammeskank med vår smakfulle rosmarinolje.
Klassisk, fransk brandade er en nydelig, tradisjonell sydfransk rett med torsk, poteter og olivenolje
Smakfulle kjøttboller med grønnsaker og kryddermiks. Passer like godt på middagstallerkenen som på tapasbordet.
Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.
Kremet jordskokksuppe med trøffel, passer godt både som forrett og hovedrett. Faller garantert i smak hos alle trøffelelskere!
Fyldig og smaksrik gresskarsuppe. Like godt til lunsj, middag eller kveldsmat
Disse saftige blåbærmuffinsene har en myk og fruktig kjerne av friske blåbær. Kombinasjonen av balsamico og blåbær er helt nydelig! Perfekt å servere til kaffegjestene, på kakebordet i en bursdag eller som en overraskelse i matpakken!
Denne oppskriften, med vår mangobalsamico, gir friske og velsmakende scones. Et klart løft til søndagsfrokosten eller lunsjen!
Dette er en skikkelig god høst og vinterrett med mange gode smaker. Prøv denne varianten med rødbetconfitsaus og sennepsaus, vi tørr nesten garantere at den vil falle i smak!
Fisk og sjømat smaker fantastisk i julen som et alternativ til mektige, kjøttrike retter. Prøv denne varianten med balsamicosaus og persillerotpurè.