Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

PISTASJ OG BRINGEBÆR VERRINE

Verrine er den franske betegnelsen på en rett som serveres i porsjonsskåler. Her har vi laget en variant med mascarponekrem, bringebær og pistasjkrem.

EPLEKAKE FRA NORMANDIE

Epleterte fra Normandie tranebaerbalsamico

En verdig avslutting på et godt måltid eller bare for seg selv ved siden av kaffekoppen.

GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM

gulrotkake hovedbilde

Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres

OMELETTE NORVÉGIENNE À LA OLIVENLUNDEN

Omelette norvegienne a la Olivenlunden lav scaled

Omelette norvégienne er en klassisk fransk dessertkake som består av sukkerbrødbunn, iskrem og marengs. Prøv vår versjon med lemon curd og sitronolje, bon appétit!

KJEKS MED SJOKOLADEKREM

olivenlunden oppskrifter bakst Kjeks med sjokoladekrem

Nydelige kjeks med sjokoladekrem med kakao og hasselnøtt. Nytes sammen med en kopp kaffe eller te.

PAVLOVA MED PISTASJKREM

OLB28D1

Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!

PAVLOVA MED SITRUSKREM

OL0B941

Pavlova er en marengsbasert kake/dessert oppkalt etter den russiske ballerinaen Anna Pavlova. Prøv denne versjonen med vår Lemon Curd for en friskere variant.

SKOGSBÆRTERTE

olivenlunden oppskrifter dessert skogsbaerterte1 pistasjkrem gulsitronolje

Skogsbærterte med fyldig krem. Vakker og se på og fantastisk smakfull!

SITRONTERTE MED MARENGS

olivenlunden oppskrifter dessert sitronterte med marengs lemoncurd sitronbalsamico

Prøv denne herlige friske sitronterten med sukkersøt marengs på toppen. Denne desserten er den perfekte kombinasjonen av søtt og syrlig.