KORSIKANSK GRYTE MED OLIVEN

Smaksrik, varmende gryte – perfekt for denne årstiden!
LAMMEGRYTE

Nydelig gryte med alt høsten har å by på
BACALAO

JULETORSK MED BALSAMICOSAUS OG PERSILLEROTPURÈ

Fisk og sjømat smaker fantastisk i julen som et alternativ til mektige, kjøttrike retter. Prøv denne varianten med balsamicosaus og persillerotpurè.
KJØTTBOLLER MED RØRTE TYTTEBÆR, RØDBETCONFITSAUS OG SENNEPSSAUS

Dette er en skikkelig god høst og vinterrett med mange gode smaker. Prøv denne varianten med rødbetconfitsaus og sennepsaus, vi tørr nesten garantere at den
VILTKJØTT MED FLØTEGRATINERTE POTETER MED TRØFFEL

Norsk viltkjøtt er en fantastisk råvare – kortreist, smakfullt og magert. I denne oppskriften serveres kjøttet sammen med fløtegratinerte trøffelpoteter. Bon appétit!