GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret
header pistasjknuter
SAMARBEID

PISTASJKNUTER

4 TIMER
Bakst
Enkel

Nydelige og saftige boller fylt med pistasjkrem! Oppskrift utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg

header linsesuppe
NY

INDISKINSPIRERT RETT MED LINSER OG SØTPOTETER

45 MIN
Middag
Enkel

Mettende og smaksrik vegetarrett som er veldig enkel og rask å lage!

gulrotkake hovedbilde
NY

GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM

1 TIMER 30 MIN
17. mai
Enkel

Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres

FASTELAVNSBOLLER À LA FRANCE

1 TIMER 50 MIN
Bakst
Medium

Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle Syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!

FASTELAVNSBOLLE ALL’ ITALIANA

1 TIMER 50 MIN
Bakst
Medium

Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med olivenolje med sitron og pistasjkrem. Prego!

FLETTEKRINGLE MED BLÅBÆR & PISTASJKREM

2 TIMER 45 MIN
17. mai
Medium

Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.

SKOLEBOLLER MED PISTASJKREM

2 TIMER 45 MIN
Bakst
Medium

Disse skolebollene er herlig smakfulle med melis, pistasjkrem og crunch. Oppskriften er utviklet av Trond Vardehaug bak bloggen Godt Servert.