Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
En Midtøsten-inspirert lakserett som skaper den rette julestemningen, utviklet av Aicha Bouhlou. Dette er en nydelig oppskrift som er lett å lykkes med og krever lite tid.
Druer bakt i balsamico på surdeigsbrød stekt i olivenolje, sammen med skivet camembert. Perfekt til brunch!
Start måltidet med denne smaksrike og lekre forretten med chévre
En delikat og smakfull julemiddag som garantert vil imponere gjestene!
En smakfull forrett med sjømat som du kan servere i julen. I denne retten bruker vi Grapefruktbalsamico, Juleolje fra Toscana, Timut pepper og Havsalt fra Camargue.
I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.
En spennende og smakfull dessert med friske smaker fra mango og ingefær.
Fisk og sjømat smaker fantastisk i julen som et alternativ til mektige, kjøttrike retter. Prøv denne varianten med balsamicosaus og persillerotpurè.