GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret
NY

POTETSALAT MED TOMATER OG RØMMEDRESSING

50 MIN
17. mai
Enkel

Nydelig tilbehør til sommerens retter

KORSIKANSK GRYTE MED OLIVEN

2 TIMER 30 MIN
Middag
Medium

Smaksrik, varmende gryte – perfekt for denne årstiden!

SKUMMET SKOGSOPP

50 MIN
Medium

Nyt høstens smaker i denne retten med råvarer direkte fra skogsturen

Steinsopprisotto hovedbilde
SAMARBEID

STEINSOPPRISOTTO MED ANDECONFIT OG OLIVENPATÈ MED TRØFFEL

30 MIN
Middag
Enkel

Her har Julie fra @juliesmatblogg brukt vår Risotto med steinsopp som tilbehør til konfitert andelår – en fantastisk kombinasjon!

LAMMEGRYTE

1 TIMER 50 MIN
Middag
Medium

Nydelig gryte med alt høsten har å by på

RASK KYLLINGSUPPE MED BALSAMICO MED KIRSEBÆR

30 MIN
Lunsj
Enkel

Rask og varmende kyllingsuppe – perfekt for kalde høstdager

SPAGHETTI MED SOPP OG OLIVENPESTO MED TRØFFEL

45 MIN
Middag
Enkel

Ekte høstsmaker i denne pastaretten med sopp og Olivenpesto med trøffel

LASAGNE MED PASSATA OG SOLTØRKEDE TOMATER

1 TIMER 10 MIN
Middag
Medium

Smaksrik lasagne helt uten kjøtt – laget med vår Passata

hovedbilde
SAMARBEID

VÅRKYLLING

1 TIMER
Middag
Medium

Vårkylling med potet- og fennikelgrateng og frisk grønn salat med blodappelsin – utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt vår- og påskemiddag!

GAZPACHO

40 MIN
Suppe
Enkel

Spansk tomatsuppe med opphav i Andalucia. Fin som egen rett eller ha den i glass og sett frem på tapasbordet.

SOMMERCEVICHE MED BRINGEBÆR OG MYNTE

45 MIN
Forrett
Enkel

Ceviche er fantastisk sommermat; lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.

BRUSCHETTA À LA OLIVENLUNDEN

20 MIN
17. mai
Enkel

Bruschetta er en italiensk klassiker og er perfekt til aperitivo, antipasti eller lunsj. Bruk gjerne gårsdagens brød dersom du har litt til overst.

Loading...