Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Smaksrik, varmende gryte – perfekt for denne årstiden!
Her har Julie fra @juliesmatblogg brukt vår Risotto med steinsopp som tilbehør til konfitert andelår – en fantastisk kombinasjon!
Rask og varmende kyllingsuppe – perfekt for kalde høstdager
Ekte høstsmaker i denne pastaretten med sopp og Olivenpesto med trøffel
Smaksrik lasagne helt uten kjøtt – laget med vår Passata
Vårkylling med potet- og fennikelgrateng og frisk grønn salat med blodappelsin – utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt vår- og påskemiddag!
Spansk tomatsuppe med opphav i Andalucia. Fin som egen rett eller ha den i glass og sett frem på tapasbordet.
Ceviche er fantastisk sommermat; lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.
Bruschetta er en italiensk klassiker og er perfekt til aperitivo, antipasti eller lunsj. Bruk gjerne gårsdagens brød dersom du har litt til overst.