GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret
header kjott
NY

KORSIKANSK GRYTE MED OLIVEN

2 TIMER 30 MIN
Middag
Medium

Smaksrik, varmende gryte – perfekt for denne årstiden!

SKUMMET SKOGSOPP

50 MIN
Medium

Nyt høstens smaker i denne retten med råvarer direkte fra skogsturen

Steinsopprisotto hovedbilde
SAMARBEID

STEINSOPPRISOTTO MED ANDECONFIT OG OLIVENPATÈ MED TRØFFEL

30 MIN
Middag
Enkel

Her har Julie fra @juliesmatblogg brukt vår Risotto med steinsopp som tilbehør til konfitert andelår – en fantastisk kombinasjon!

LAMMEGRYTE

1 TIMER 50 MIN
Middag
Medium

Nydelig gryte med alt høsten har å by på

kyllingsuppe med kirsebaerbalsamico
NY

RASK KYLLINGSUPPE MED BALSAMICO MED KIRSEBÆR

30 MIN
Lunsj
Enkel

Rask og varmende kyllingsuppe – perfekt for kalde høstdager

jean claude attipoe sbEMDlEuM unsplash
NY

SPAGHETTI MED SOPP OG OLIVENPESTO MED TRØFFEL

45 MIN
Middag
Enkel

Ekte høstsmaker i denne pastaretten med sopp og Olivenpesto med trøffel

pexels anna guerrero
NY

LASAGNE MED PASSATA OG SOLTØRKEDE TOMATER

1 TIMER 10 MIN
Middag
Medium

Smaksrik lasagne helt uten kjøtt – laget med vår Passata

hovedbilde
SAMARBEID

VÅRKYLLING

1 TIMER
Middag
Medium

Vårkylling med potet- og fennikelgrateng og frisk grønn salat med blodappelsin – utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt vår- og påskemiddag!

GAZPACHO

40 MIN
Suppe
Enkel

Spansk tomatsuppe med opphav i Andalucia. Fin som egen rett eller ha den i glass og sett frem på tapasbordet.

SOMMERCEVICHE MED BRINGEBÆR OG MYNTE

45 MIN
Forrett
Enkel

Ceviche er fantastisk sommermat; lett og forfriskende! Prøv denne varianten med torsk, reker, bringebær og mynte.

BRUSCHETTA À LA OLIVENLUNDEN

20 MIN
17. mai
Enkel

Bruschetta er en italiensk klassiker og er perfekt til aperitivo, antipasti eller lunsj. Bruk gjerne gårsdagens brød dersom du har litt til overst.