Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Suppe er perfekt på kjølige dager! Her har Chef Olivier laget en smaksrik suppe med søtpotet og balsamico. Nydelig til både lunsj og middag!
Spennende vri på agurksalat med Sherryeddik og Gin Tonic balsamico
Pasta med asparges, pancetta og sitron fra Juliesmatblogg – enkel og velsmakende pastarett for overgangen mellom ferie og hverdag
Bruschetta er perfekt som forrett, lunsj eller innslag på tapasbordet. Her har Aicha Bouhlou laget en versjon med nektariner for oss.
Denne deilige salaten passer like godt til lunsj som til middag! Den er frisk, mettende og sunn – og viktigst av alt veldig god!
Nydelig og frisk ceviche laget med vår limoncino drinkmiks og toppet med popcorn
En norsk pesto som du lager med solsikkefrø og lett tilgjengelig «ugress» fra din egen hage – utviklet av Rebecca Hawkes. Brennesle har høyt innhold av jern, kalsium og vitamin a, b og c, og er veldig sunn å innlemme i kostholdet ditt
Denne oppskriften, utarbeidet av Juliesmatblogg, inneholder masse av to av hennes favoritter; ost og tomat! I tillegg til de soltørkede tomatene som er i risottoen fra før, har hun brukt semitørkede cherrytomater i olje som gir en ekstra god smak. Topp risottoen med basilikum og drøm om sommeren
Smakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
Kremet jordskokksuppe med trøffel, passer godt både som forrett og hovedrett. Faller garantert i smak hos alle trøffelelskere!
Saftig, helstekt kalkun med stuffing av tørket frukt, serveres med honningglasserte poteter. En perfekt rett til jul og nyttår.
Den perfekte høstmatretten, trøffelrisotto med stekt gresskar og salvie. En veldig god smakskombinasjon!
Leter du etter en spennende vegetarrett eller det perfekte tilbehøret til kjøtt eller kylling? Disse grønnsakene passer til de fleste formål!