Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Frisk og lett sommerrett. Passer både til lunch og forrett, eller som en selvstendig rett til sommertapasen
Her har vår kokk laget en nydelig dessert som kombinerer det søte, friske og salte!
Omelette norvégienne er en klassisk fransk dessertkake som består av sukkerbrødbunn, iskrem og marengs. Prøv vår versjon med lemon curd og sitronolje, bon appétit!
Hvis du liker en klassisk tiramisu, kommer du til å elske denne varianten med pistasjkrem og smak av sitron! Den er syndig god, og det er umulig ikke å forsyne seg flereganger.
En spennende og smakfull dessert med friske smaker fra mango og ingefær.
Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!
Pavlova er en marengsbasert kake/dessert oppkalt etter den russiske ballerinaen Anna Pavlova. Prøv denne versjonen med vår Lemon Curd for en friskere variant.
Potetsalat med frisk sitron, gul sitronolje, sitronbalsamico, rause mengder parmesan, fritert kapers og urter. Denne passer veldig bra til koldtbordet på 17. mai, eller bare når som helst gjennom sommeren.
Prøv vår friske fruktsalat med eksotiske frukter og en ekstra piff fra pepper. God alene og fantastisk til sjokoladedesserter!
Leter du etter en forrett som er like imponerende som den er enkel å lage? Da er laksetartar med eple en sikker vinner!
Gravlaks er en klassiker i juletiden og en selvfølge på et hvert koldtbord