Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
En spennende vri på panna cotta utarbeidet av Chef Olivier
Fruktig og lekker pavlova – perfekt både til kakebordet og som dessert
Smaksrik hovedrett med nydelige smaker fra skogen
Start måltidet med denne smaksrike og lekre forretten med chévre
Kremet tomatsuppe med linser og balsamico. En nydelig varmende suppe som metter til mørke og kalde dager
En nydelig og frisk avslutning på et godt måltid
En verdig avslutting på et godt måltid eller bare for seg selv ved siden av kaffekoppen.
En enkel og smakfull juledessert – sjokolademousse med smak av ingefær og hasselnøtt. Laget med sjokoladekrem som inneholder kakao, hasselnøtter, halv-kandiserte ingefærbiter og extra virgin olivenolje.
Kremet jordskokksuppe med trøffel, passer godt både som forrett og hovedrett. Faller garantert i smak hos alle trøffelelskere!
I denne oppskriften bruker vi sitroner og nougatkrem, dette gir en spennende vri på den klassiske rullekaken.
Basilikum og marinert sitrusfrukt gir en spennende vri på denne klassiske italienske desserten.
En spennende og smakfull dessert med friske smaker fra mango og ingefær.
Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!
Pavlova er en marengsbasert kake/dessert oppkalt etter den russiske ballerinaen Anna Pavlova. Prøv denne versjonen med vår Lemon Curd for en friskere variant.
Crème brûlée er klassikeren vi ikke går lei av! Denne varianten bærer et særpreg med innslag fra vårt pepper samt smaksatte olje og balsamico!