MATPAKKE MED EGG OG AVOKADO

Vår egen kokk, Olivier, kommer med tips til hvordan lage matpakken mer spennende!
SASHIMI AV HVIT FISK MED REDDIK-OG EPLEKOMPOTT

En smaksopplevelse utenom det vanlige når kveiten får innslag fra tropiske strøk
REKESALAT MED FENNIKEL, ANANAS OG MANGO

Frisk og sommerlig vri på rekesalaten
EKSOTISK TARTAR AV HVIT FISK MED ANANASBALSAMICO

Frisk og lett sommerrett. Passer både til lunch og forrett, eller som en selvstendig rett til sommertapasen
LAKS CEVICHE MARINERT I LIMONCELLO MED POPCORN

Nydelig og frisk ceviche laget med vår limoncino drinkmiks og toppet med popcorn
GRILLEDE ANANAS- OG MANGOSKIVER MED VANILJEIS

Perfekt dessert etter sommermåltidet, og her trenger du ikke forlate grillen for å tilberede.
HVIT FISK OG ANANAS PÅ GRILLEN

Nydelig fiskerett utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Kan tilberedes i ovnene om du ikke har grill.
STEKT GRØNN ASPARGES MED BURRATA OG CHILI

Frisk rett fra våre venner i Frankrike. Passer både som forrett og til sommertapasen
GAZPACHO MED AVOKADO, AGURK OG YOGHURT

Den perfekte suppen for vår og sommer! Passer like fint som forrett som på tapasbordet.
AMUSE-BOUCHE MED LAKS

Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
LAKS MED TYTTEBÆRSAUS & HASSELBACKPOTETER

En delikat og smakfull julemiddag som garantert vil imponere gjestene!
KALKUN MED TØRKET FRUKT

Saftig, helstekt kalkun med stuffing av tørket frukt, serveres med honningglasserte poteter. En perfekt rett til jul og nyttår.