GODE
OPPSKRIFTER

Vi gjør måltid til en ekte opplevelse

Hva lager du?
Tid
Vanskelighetsgrad
RåVARER
VåRE PRODUKTER
Kostholdspreferanser
Tøm filteret
header sitruskake juliesmatblogg
SAMARBEID

SAFTIG SITRUSKAKE MED OLIVENOLJE

2 TIMER
Dessert
Enkel

Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en nydelig, frisk sitruskake med Olivenolje med sitrusfrukt. Kaken er toppet med sitron, appelsin og klementin

brokkolisalat
SAMARBEID

KREMET BROKKOLISALAT MED SØTPOTET OG TRANEBÆR

50 MIN
Lunsj
Enkel

Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en kremet brokkolisalat med søtpotet og tranebær. Denne kan spises alene til lunsj eller som en lett middag, eller være middagstilbehør til høstens viltkjøtt eller fisk.

PIZZA MED PESTATOFYLL

2 TIMER 45 MIN
Middag

Smaksrik pizza som er enkel å lage. Toppingen med pestato og de ovnsbakte tomatene gjør den ekstra fresh. Vellykket både til lunsj og middag

VILTKJØTT MED FLØTEGRATINERTE POTETER MED TRØFFEL

15 TIMER 10 MIN
Middag
Avansert

Norsk viltkjøtt er en fantastisk råvare – kortreist, smakfullt og magert. I denne oppskriften serveres kjøttet sammen med fløtegratinerte trøffelpoteter. Bon appétit!

Loading...