Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Frisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
Frisk og sunn siderett stappfull av vitamin C. Perfekt som tilbehør til fisk eller kylling
Fougasse – Frankrikes focaccia. Fyll dette fine flatbrødet med hva du møtte ønske. Oppskrift utviklet av @juliesmatblogg
Julie med @juliesmatblogg har laget denne nydelige vintersalaten med en frisk, søt, fyldig og varm dressing. Spis den alene som en lunsj, eller ha den som middagstilbehør i vinter.
Perfekt på tapasbordet, til chips og rå grønnsaker
Denne allsidige dippen passer til rå grønnsaker, potetgull, kjøtt og fisk
Nydelige frites – perfekt som tilbehør eller snacks
Nydelig tilbehør til høstens varmende retter. Perfekt når man er mange til bords.
Høstens grønnsaker satt sammen i en smaksrik salat
Lun og smaksrik rett som er perfekt til de kjøligere årstider
Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en kremet brokkolisalat med søtpotet og tranebær. Denne kan spises alene til lunsj eller som en lett middag, eller være middagstilbehør til høstens viltkjøtt eller fisk.
Spennende vri på agurksalat med Sherryeddik og Gin Tonic balsamico
En nydelig liten forrett som vekker appetitten med en smak av sommer året rundt.
En norsk pesto som du lager med solsikkefrø og lett tilgjengelig «ugress» fra din egen hage – utviklet av Rebecca Hawkes. Brennesle har høyt innhold av jern, kalsium og vitamin a, b og c, og er veldig sunn å innlemme i kostholdet ditt
Fylte grønnsaker er en rett som passer hele året. Ha de som tilbehør til hvitt eller rødt kjøtt eller server de som en selvstendig rett. Kan tilberedes både med og uten kjøtt