Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Nydelige og saftige boller fylt med pistasjkrem! Oppskrift utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg
Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en nydelig, frisk sitruskake med Olivenolje med sitrusfrukt. Kaken er toppet med sitron, appelsin og klementin
Fougasse – Frankrikes focaccia. Fyll dette fine flatbrødet med hva du møtte ønske. Oppskrift utviklet av @juliesmatblogg
Julie med @juliesmatblogg har laget denne nydelige vintersalaten med en frisk, søt, fyldig og varm dressing. Spis den alene som en lunsj, eller ha den som middagstilbehør i vinter.
Her har Julie fra @juliesmatblogg brukt vår Risotto med steinsopp som tilbehør til konfitert andelår – en fantastisk kombinasjon!
Her har Julie fra @juliesmatblogg laget en kremet brokkolisalat med søtpotet og tranebær. Denne kan spises alene til lunsj eller som en lett middag, eller være middagstilbehør til høstens viltkjøtt eller fisk.
Pasta med asparges, pancetta og sitron fra Juliesmatblogg – enkel og velsmakende pastarett for overgangen mellom ferie og hverdag
Disse sitron- og pasjonsfruktrutene smaker som sommer! Laget med masse nypresset sitronsaft, frisk pasjonsfrukt og pasjonsfruktbalsamico.
Nydelig fiskerett utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Kan tilberedes i ovnene om du ikke har grill.
Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres
Denne oppskriften på Baba Ganoush er utviklet @juliesmatblogg og vi anbefaler på det varmeste å prøve denne hjemme. I denne oppskriften får du også mulighet til å lære mer om hvordan milde, balanserte og intense olivenoljer brukes forskjellig i matlaging.
Vårkylling med potet- og fennikelgrateng og frisk grønn salat med blodappelsin – utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt vår- og påskemiddag!
Denne oppskriften, utarbeidet av Juliesmatblogg, inneholder masse av to av hennes favoritter; ost og tomat! I tillegg til de soltørkede tomatene som er i risottoen fra før, har hun brukt semitørkede cherrytomater i olje som gir en ekstra god smak. Topp risottoen med basilikum og drøm om sommeren
En frisk fisketartar utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg. Perfekt som smårett eller forrett.
Lag en rask og enkel focaccia med cherrytomater, oliven og rosmarin. Dypp den i en av våre Grand Cru olivenoljer og balsamico. Hva med å toppe den med litt burrata? Blir ikke bedre enn det!
Den perfekte høstmatretten, trøffelrisotto med stekt gresskar og salvie. En veldig god smakskombinasjon!