Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Fruktig og lekker pavlova – perfekt både til kakebordet og som dessert
Smaksrik hovedrett med nydelige smaker fra skogen
Start måltidet med denne smaksrike og lekre forretten med chévre
Omelette norvégienne er en klassisk fransk dessertkake som består av sukkerbrødbunn, iskrem og marengs. Prøv vår versjon med lemon curd og sitronolje, bon appétit!
Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.
En frisk og leskende julepunsj med granateple, kan også lages alkoholfri. Salute!
Kremet jordskokksuppe med trøffel, passer godt både som forrett og hovedrett. Faller garantert i smak hos alle trøffelelskere!
En delikat og smakfull julemiddag som garantert vil imponere gjestene!
En smakfull forrett med sjømat som du kan servere i julen. I denne retten bruker vi Grapefruktbalsamico, Juleolje fra Toscana, Timut pepper og Havsalt fra Camargue.
Saftig, helstekt kalkun med stuffing av tørket frukt, serveres med honningglasserte poteter. En perfekt rett til jul og nyttår.
En nydelig cocktail med Champagne, ferske bringebær og bringebæreddik. Den perfekte nyttårsdrinken – salute!
En spennende og smakfull dessert med friske smaker fra mango og ingefær.
Fisk og sjømat smaker fantastisk i julen som et alternativ til mektige, kjøttrike retter. Prøv denne varianten med balsamicosaus og persillerotpurè.
Gravlaks er en klassiker i juletiden og en selvfølge på et hvert koldtbord
Tilslørte bondepiker er en klassiker. Prøv vår variant med pistasjkrem og eplebalsamico. Den smaker fortreffelig!