Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Saftig og smaksrik banankake med sjokolade. Perfekt måte å bruke opp de godt modne bananene på
Muffins laget med olivenolje. Server de sammen med en kopp kaffe eller te, eller pakk de med i matpakken
Muffins er perfekt i mange anledninger! Disse muffinsene overrasker med en myk kjerne av sjokolade!
Nydelige og saftige boller fylt med pistasjkrem! Oppskrift utarbeidet av Julie fra @juliesmatblogg
Fresh formkake med sitrus! God som dessert eller sammen med en kopp kaffe eller te
Fougasse – Frankrikes focaccia. Fyll dette fine flatbrødet med hva du møtte ønske. Oppskrift utviklet av @juliesmatblogg
Et koselig bidrag til kaffekoppen eller annet hyggelig selskap med høstens bær
Velsmakende og raskt brød som ikke krever elting.
En saftig og sunnere vri på muffins som passer utmerket til kaffen, men like god alene
Disse sitron- og pasjonsfruktrutene smaker som sommer! Laget med masse nypresset sitronsaft, frisk pasjonsfrukt og pasjonsfruktbalsamico.
Pinnebrød er alltid populært rundt bålet. Denne deigen er også veldig lett å pakke med seg i sekken om man skal på tur.
Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres
Fastelavnsboller er saftige og fristende boller som skal fylles med noe godt! Her har vi laget en fransk versjon med vårt smakfulle Syltetøy med klementin & appelsin fra Korsika. Bon Appétit!
Fastelavnsboller er alltid populært! Her har vi laget en italiensk versjon med olivenolje med sitron og pistasjkrem. Prego!
Lag en rask og enkel focaccia med cherrytomater, oliven og rosmarin. Dypp den i en av våre Grand Cru olivenoljer og balsamico. Hva med å toppe den med litt burrata? Blir ikke bedre enn det!
Omelette norvégienne er en klassisk fransk dessertkake som består av sukkerbrødbunn, iskrem og marengs. Prøv vår versjon med lemon curd og sitronolje, bon appétit!
Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.