Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

PISTASJ OG BRINGEBÆR VERRINE

Verrine er den franske betegnelsen på en rett som serveres i porsjonsskåler. Her har vi laget en variant med mascarponekrem, bringebær og pistasjkrem.

GULROTKAKE MED PISTASJOSTEKREM

gulrotkake hovedbilde

Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres

SALAT MED RUCCOLA OG JORDBÆR

DSC

En nydelig salat som passer perfekt gjennom våren og sommeren. Ha den alene som en selvstendig rett eller som tilbehør til grillmaten.

KYLLINGSALAT MED JORDBÆR

DSC

Denne salaten er perfekt til vår- og sommermåltidene. Passer like godt til lunch som til middag.

AMUSE-BOUCHE MED LAKS

DSC

Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.