Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Nydelig dessertoppskrift fra @juliesmatblogg. Den holder seg saftig og god i dagevis, så den kan lages i god tid før den skal serveres
En nydelig salat som passer perfekt gjennom våren og sommeren. Ha den alene som en selvstendig rett eller som tilbehør til grillmaten.
Den perfekte suppen for vår og sommer! Passer like fint som forrett som på tapasbordet.
Denne salaten er perfekt til vår- og sommermåltidene. Passer like godt til lunch som til middag.
Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
Prøv vår mangobalsamico over laksesashimi for en lett og sommerlig forrett
Her har vår kokk laget en nydelig dessert som kombinerer det søte, friske og salte!
Hva er vell bedre enn rykende fersk gjærbakst? Flettekringle med blåbær og pistasjkrem er en klassiker og lang tids favoritt blant alle oss i Olivenlunden 1830.
Hvis du liker en klassisk tiramisu, kommer du til å elske denne varianten med pistasjkrem og smak av sitron! Den er syndig god, og det er umulig ikke å forsyne seg flereganger.
En nydelig cocktail med Champagne, ferske bringebær og bringebæreddik. Den perfekte nyttårsdrinken – salute!
Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!
Enkel dipp med kun 4 ingredienser. Perfekt til grillmat, chips eller oppkuttede grønnsaker.
Pavlova er en marengsbasert kake/dessert oppkalt etter den russiske ballerinaen Anna Pavlova. Prøv denne versjonen med vår Lemon Curd for en friskere variant.
Lett og frisk sommersalat med både friske og soltørkede tomater, nektarin, brødbiter og oliven – med en nydelig og fruktig dressing laget av Sommerolje, Pasjonsfruktbalsamico og urtesalt til salat og pasta.
Potetsalat med frisk sitron, gul sitronolje, sitronbalsamico, rause mengder parmesan, fritert kapers og urter. Denne passer veldig bra til koldtbordet på 17. mai, eller bare når som helst gjennom sommeren.