Min profil

Gi og del en opplevelse – gode produkter til gode kolleger
Uansett hva folk ønsker seg så tror vi at det beste vi kan gi hverandre er opplevelser – og for oss er det én ting som alle kan samles om og ha glede av; mat. Selv når du er skrubbsulten så handler mat om mer enn å bli mett. Et måltid er et samlingspunkt der et stykke brød dyppet i olje kan være nok til å skape et genuint fellesskap. Gi dine medarbeidere en gave med produkter fra Olivenlunden 1830. Produkter som garantert vil bidra til ekte matglede og nye matopplevelser.

Gaver
Våre team står klare til å hjelpe deg hver dag med gode råd og gaveforslag, alle våre gaver blir pakket i lekre gaveesker. Vi skreddersyr gavene tilpasset dine ønsker og behov, vennligst ta kontakt for en uforpliktende prat.

Gi et olivenoljekurs i gave!
Som den enerådende olivenolje- og balsamicospesialisten gjennom 20 år har vi opparbeidet oss en unik kompetanse, som vi tar med oss videre, rendyrket og foredlet i Olivenlunden 1830. Vil du vite mer om bakgrunn, historie og smake de beste olivenoljene og balsamicoene du kan tenke deg? Ta kontakt for å melde deg på olivenolje- og balsamicaokurs hos oss, vi skreddersyr et opplegg tilpasset din bedrift.

Kontakt
For bestilling eller mer informasjon om våre gaver og/eller kurs, ta kontakt med Olivier Pean på marketing@olivenlunden.no eller tlf: 414 35 767.

Levering og frakt
Vi leverer i hele Norge. Varene sendes fra vårt lager i Oslo, normal leveringstid er 1 – 7 dager. Fraktkostnad avhenger av leveringssted og omfang, ta kontakt med oss for mer informasjon. Vi tilbyr hjemmelevering i Oslo og Trondheim til 149,- per adresse.

Betaling
Når du bestiller bedriftsgaver hos oss skjer betaling via faktura, med 14 dagers forfall.