Min profil

Årets Adventskalender er endelig her!

Oppdag vår smaksrike adventskalender! 24 små gaver fylt med spesialiteter fra Provence. Kalenderen inneholder et utvalg av våre beste produkter, bl.a. smaksatte olivenoljer, et utvalg av våre beste balsamicoeddiker, salte delikatesser og søte spesialiteter fra vår egen kjeksfabrikk og konditori i Provence.

Adventskalenderen er 100% resirkulerbar og gjenbrukbar. Den er satt sammen på et serveringsbrett laget av tre, og illustrasjonene på pappeskene utgjør 3 ulike puslespill og 1 brettspill. Ta godt vare på de 24 eskene for å lage din egen vri på Adventskalenderen til neste år ved å fylle eskene med dine egne små, personlige gaver.

Spilleregler:

Terningbasert brettspill hvor hensikten er å vinne ved å komme først i mål med sin brikke. Spillet foregår ved at man kaster terning og flytter like mange felt som terningen viser. Fordelt på brettet er det ulike ikoner som symboliserer fordeler og ulemper, og får å vinne må man kaste nøyaktig riktig antall øyne på terningen som gjør at man havner på spillets siste rute.Spillet kan spilles av 2 til 5 spillere. Pass opp for disse brettspillnummerne!

3 – Gaver: gå dobbelt så langt som terningen viser.

6, 11, 16, 23, 28 – Gås: flytt 1 rute frem

5, 14 – Bro: flytt brikken til den nærmeste broen (gjelder både bak og foran). Kast terningen på nytt.

9 – Hotell: stå over ett kast.

17 – Fengsel: kast 5 eller 6 på terningen for å slippe ut av fengsel.

20 – Hodeskaller: gå tilbake til start.

25 – Brønn: stå over ett kast.

29 – Labyrint: gå tilbake 3 ruter.

PS! Pass på at du ikke forveksler tallene på kalenderlukene og brettspillnummerne.